Arbetsplats som tjänst

En bekymmersfri helhetslösning

Arbetsplats som tjänst

Med arbetsplats som tjänst får du en omfattande helhetslösning för en produktiv och bekymmersfri arbetsplats baserat på din organisations behov. VI tar ansvar för arbetsplatsens funktion och jobbar proaktivt med att säkerställa en positiv användarupplevelse. Du får ett paketerat basutbud med ett fast pris och kan sedan bygga på med standard- och premiumtjänster.

 

I denna tjänst ingår allt från logistik, produktförsörjning, hantering av hård- och mjukvara, basapplikationer, virusskydd, livscykelhantering och återtag. Självklart har vi fokus på att också bidra till en hållbar arbetsplats.

 

Läs mer och se filmen på GDM TechAdemy där vår tjänsteägare Rickard berättar mer om tjänsten. Arbetsplats som tjänst – GDM

Support och självserviceportal

Komplettera Arbetsplats som tjänst med användarsupport där vi tillsammans hittar lösningar anpassade till er verksamhet.

Vår support är även kopplad till en självserviceportal. Här kan du som kund på ett enkelt sätt beställa tjänster, själv hitta lösningar, utföra felanmälningar, följa ditt ärende och få kontakt med den tekniker som arbetar med ärendet.

 

Läs mer om vår supporttjänst och självserviceportalen.

 

Fördelar med arbetsplats som tjänst:

✓

Vi ser till att dina datorer fungerar så du som kund kan fokusera på ditt företags digitalisering och kärnverksamhet.

✓

Du får en testad hårdvara för optimal funktionalitet och alltid garanti på det du köpt.

✓

Du behöver inte göra några investeringar, vi håller koll på inventarieregister, avskrivningar och livcykelhantering.

✓

Skulle du fästa dig vid hårdvaran finns alltid möjligheten att köpa lös den.

✓

Utöver att du väljer vilken grundläggande hårdvara som bäst passar så finns skräddarsydda och genomtänkta tillvalspaket.

Vill du veta mer?

Kontakta Christer eller Henrik. De berättar gärna om hur vi på GDM kan hjälpa dig på bästa sätt baserat på din organisations behov!

Henrik Grön

Henrik Grön

Key Account Manager

Sundsvall

Tel: 46705726606 henrik.gron@gdm.se
Christer Löfgren

Christer Löfgren

Account Manager

Umeå

Tel: 46727406704 christer.lofgren@gdm.se