Svensk Markservice – Jonas Hallenbom

Svensk Markservice- Jonas Hallenbom

Pigg och pålitlig IT-partner imponerar 

“Jag har många gånger blivit imponerad av GDMs snabbhet. De är flexibla och även proaktiva och kommer med egna idéer på vad som kan utvecklas. Vi kan helt enkelt inte få en mer prisvärd leverantör någon annanstans.”

Jonas Hallenbom – Svensk Markservice

Utmaning

Svensk Markservice ingår numer som helägt dotterbolag i Green Landscaping Group. Svensk Markservice är ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. De arbetar med markservice och sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. De hjälper såväl offentliga som privata fastighetsägare med deras utemiljöer. Bolaget tillhörde tidigare LRF-koncernen och hade en intern IT-avdelning. I samband med ett ägarbyte år 2010 blev det helt nödvändigt att nu upphandla en extern partner. Det rådde ingen tvekan om vem som passade bäst för uppdraget och valet föll på GDM.    

Lösning

I stället för en lösning baserad på redan befintliga system har GDM anpassat den efter de behov som Svensk Markservice har haft. GDM sköter all drift och support och tillhandahåller även servrar och teknisk expertis. GDM är den största leverantören och engagerade i allt från inköp av hårdvara till stöd ut mot användarna. I uppdraget ingår också att hjälpa medarbetare med support i det dagliga arbetet. 

Resultat

Samarbetet har fortsatt i samma goda anda med positiva kontakter både på individuell nivå och medarbetarnas kontakt med supporten.

“Vi får god respons direkt från alla parter på GDM”, fortsätter Jonas.

Det genomförs kontinuerliga avstämningar med bland annat supportens svarstider.

“Det känns väldigt skönt att veta att man har en leverantör som man kan lita på” avslutar Jonas.

Fakta om Svensk Markservice

 

Svensk Markservice är Sveriges ledande företag inom markskötsel. De sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt och hjälper såväl offentliga och privata fastighetsägare med deras utemiljöer – året om.
Sedan 2018 är Svensk Markservice en del av koncernen Green Landscaping Group.

Fler kunder

Baldershallen –

Läs mer

Sleepingfox Hotel

Läs mer

Novacura –

Läs mer