Novacura – Johan Melander

Johan Melander - Novacura
Novacura

En IT-partner att växa med 

“Samarbetet med GDM ger skalfördelar, flexibilitet och effektivitet. Novacura kan genom samarbetet erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar och bli mer konkurrenskraftiga.”

Johan Melander – Novacura

Utmaning

Novacura var i behov av att hitta en partner för att sköta drift och övervakning av lösningar baserade på Lowcode plattformen Novacura Flow samt affärssystemet IFS Applications. Alternativet att göra detta på egen hand var inte aktuellt med tanke på inriktningen på bolagets verksamhet. 

Flera av Novacuras kunder har en säkerhetsklassad verksamhet, därför var det viktigt att hitta en partner som driver sin verksamhet i Sverige eller Norge och som är ISO-27001 certifierad. Valet föll på GDM som uppfyller dessa kriterier.   

Lösning

Det var viktigt att hitta en partner och en lösning som kunde möta aktuella säkerhetskrav från de olika kunderna. Säkerhet, uptime, servicegrad och flexibilitet är viktigt för Novacura och dess kunder. Utifrån dessa krav hjälper GDM till med rätt IT-infrastruktur för respektive kund. Novacura, som själva utvecklar Novacura Flow samt är certifierade på IFS Applications bidrar med kunskap om användning och prestandakrav.

Resultat

Samarbetet med GDM ger skalfördelar, flexibilitet och effektivitet. Novacura kan genom samarbetet erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar och bli mer konkurrenskraftiga. Samarbetet är en förutsättning för att Novacura ska kunna fortsätta erbjuda lösningar som en tjänst på den nordiska marknaden.  

Novacura upplever att GDM jobbar lösningsorienterat och är en pålitlig partner som är enkel att samarbeta med. Novacura tror på en fortsatt samverkan och tillväxt tillsammans med GDM som partner.

Fakta om Novacura

Novacura levererar fördelar till företag genom att kombinera effektiva affärsprocesser med effektiva IT-lösningar
Företaget grundades 2005 och har idag ca. 100 fast anställda på 11 platser i sex länder och ett antal konsulter
i ett internationellt nätverk.

Novacuras huvudkontor ligger i Billdal/Nya Hovås, cirka 20 km söder om centrala Göteborg.

Fler kunder

Baldershallen –

Läs mer

Sleepingfox Hotel

Läs mer

Novacura –

Läs mer