En pålitlig partner

GDM grundades 1992 av Tommy Gustafsson, som IT-supportfunktion till skogskoncernen SCA.

Under åren har GDM utvecklats till att bli ett lönsamt och snabbt växande företag, som sätter service till kunden före allt.

Idag är GDM strategisk driftpartner i en rad olika branscher och alltjämt med SCA som en av de största kunderna.

 

Förutom huvudkontoret i Sundsvall finns GDM även i Stockholm, Östersund, Gävle och Umeå.

Kompetens med gemensamma värderingar

Medarbetarna på GDM är ett sympatiskt och kompetent gäng som är väl inskolade i industriella tankegångar, förstår vikten av att upprätthålla en produktionskritisk IT-miljö samt har en gedigen erfarenhet av att tillgodose företags behov av effektiv IT-produktion och produktionskritisk IT-infrastruktur. Grunden i allt vi gör är våra gemensamma värderingar kundnärhet, relationer och omtanke, innovation och utveckling samt ansvar och engagemang.

Jobba hos oss

Konsekvent arbetssätt och långsiktighet

Styrkan i arbetet är ett konsekvent arbetssätt, en lyckosam rekrytering och ett långsiktigt engagemang. GDM söker långa och stabila relationer med kunder, medarbetare och partners samt uppdrag där man kan bidra med trygghet och effektivitet. Det är något som genomsyrar hela vår verksamhet och präglar de tjänster vi erbjuder.

Vårt tjänsteerbjudande

Tradition av engagemang och kundnärhet

Från starten år 1992 har GDM utvecklats som ett starkt växande företag och blivit ett starkt varumärke i IT-Sverige. Nu har företaget ca 130 medarbetare och är etablerade på fem orter, från Stockholm i söder till Umeå i norr. GDM är ett företag i stark tillväxt. Historien visar att engagemang och att jobba nära kunderna tidigt var ett vinnande koncept.

Historien om GDM
ISO certifierad GDM 30 årsjubileum logotyp GDM är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige! Nutanix reseller Champion