Publika molntjänster

Flexibelt och anpassningsbart

Publika molntjänster

IT-miljö i ett publikt moln innebär stora fördelar i form av elasticitet och möjlighet till precis rätt kapacitet i rätt stund. Det innebär också kapacitet som är både kostnadseffektiv och driftsäker. Men en publik molntjänst bör hanteras som i ett traditionellt datacenter när det gäller exempelvis övervakning, säkerhetsfunktioner, brandväggar och kryptering.

 

I vår publika molntjänst ingår en paketerad plattform via Microsofts molntjänstplattform Azure. Vi ansvarar för att skapa och underhålla infrastrukturen så att den är säker, skalbar och följer best practice.

Flexibelt och anpassningsbart

Hos oss kan du välja paketerade tjänster där förvaltning, övervakning, uppdatering och support ingår. Har du särskilda behov för att göra flexibla anpassningar gällande skalbarhet så kan vi självklart erbjuda er det.

Funderar ni på ett byte till molntjänster? Vi guidar och stöttar er hela vägen på er molnresa med både de tekniska och ekonomiska aspekterna.

I vårt grunderbjudande för publika molntjänster får du:

✓

En anpassad design – Vi skapar en grundplattform till er som sedan kan byggas på och anpassas utifrån era behov.

✓

Vi tar ett helhetsansvar – för att skapa och underhålla din plattform i Azure. Vi tar hand om och utvecklar plattformen kontinuerligt utifrån beprövade metoder från Microsoft.

✓

Webbaserad manageringsportal – Om du som kund vill ha möjlighet att kontrollera tjänsten själv så kan du göra det i den webbaserade manageringsportal som alltid ingår.

✓

En skalbar och säker tjänst – Plattformen är anpassad för att vara skalbar, säker och med hög tillgänglighet, allt utifrån era behov. Den hanteras centralt, definierad med kod för full kontroll och spårbarhet på alla ändringar, vilket minskar risken för driftstörningar.

✓

Kontinuerlig utveckling - Med DevOps utvecklar och tillför vi kontinuerligt nya funktioner och tjänster i plattformen utifrån våra kunders behov .

✓

Kostnadseffektivitet- Ni betalar enbart på timbasis för nyttjandet av tjänsten. Så med både korta leveranstider och i princip oändlig kapacitet får ni en kostnadseffektiv tjänst.

Vill du veta mer?

Kontakta Peter så berättar han mer om publika molntjänster!

Joakim Nordin
Tjänsteägare Publika molntjänster

Sundsvall

Tel: 46730481507

joakim.nordin@gdm.se Kontakta
Joakim Nordin
ISO certifierad GDM 30 årsjubileum logotyp GDM är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige! Nutanix reseller Champion