GDM och Tommy Gustafsson fick i veckan motta priset ”Bra gjort för Sundsvall”.

Priset, som är en nyhet i Näringslivsbolaget i Sundsvall, delas ut till ett företag eller organisation som har gjort något ”extra” inom Sundsvalls näringsliv.
”Bra gjort för Sundsvall” är en arena där man vill lyfta fram, premiera och visa goda förebilder inom företagandet.

Kommunalrådet Magnus Sjödin kallar GDM för ”en raket i IT-branschen”.
– Företaget har byggt ett starkt varumärke, har som mål att bli Sveriges bästa leverantör av funktionella IT-lösningar och att växa med 25 procent per år, berömde Magnus Sjödin.

– ”Det kändes helt rätt med GDM nu eftersom de är aktiva inom en sektor som har stora svårigheter att anställa ungdomar t.ex. Det är bara en av GDM:S övriga goda egenskaper”,

Thomas Engholm – Näringslivutvecklare Sundsvall kommun 

Den officiella motiveringen till priset lyder:

Tommy Gustavsson och medarbetare på GDM-konsult har gått som en raket inom IT-sektorns värdeord, servicedesk, drift och teknik. Denna raketresa har inneburit stora förändringar inom organisation och kundunderlag.

GDM-konsult har etablerat sig som ett starkt varumärke och bland kunderna finns, SCA-Forest, HL-Display, Servanet, CSN, Sourcecom, Sundsvalls kommun och Permobil.

GDM-konsult har haft en ekonomisk tillväxtresa från 8 miljoner i årsomsättning till 54 miljoner under en 9 års period. Antalet anställda har under samma period ökat från 5 till 75 personer samt ytterligare 5 tjänster ligger ute idag!

Som arbetsgivare ser gärna GDM-konsult ungdomar och företrädesvis tjejer bland de sökande till sina tjänster, detta är en inte helt vanlig inställning bland IT-företag i Sundsvall och övriga Sverige.

GDM har en vision att vara ”Sveriges bästa leverantör av funktionell IT” samt har en planerad tillväxt på 25% per år med tillhörande personalbehov.

GDM bidrar kontinuerligt till ”Läkare utan gränser”,

”Bra gjort för Sundsvall”

Fler nyheter