GDM förstärker ledningsfunktionen och har anställt Fredrik Larsmarker i rollen som operativ chef och vice VD.

Fredrik har en bakgrund som företagare och ledare inom bl.a. IT-utbildning, industrisanering och konsultverksamhet. Han kommer närmast från en roll som försäljningschef hos Delete och arbetade dessförinnan som affärsutvecklare på GDM.

-Vi är naturligtvis mycket glada över att Fredrik återvänder till GDM och ser med tillförsikt fram emot att påbörja samarbetet på nytt. Fredriks bakgrund och affärsutvecklingsdriv kommer att bidra starkt på resan framåt. Nu tar vi sats in i 2020-talet, säger GDMs VD Tommy Gustafsson.

-Jag ser verkligen fram emot att börja på GDM, sedan tidigare vet jag att jag får fantastiska kollegor med stor kompetens och stort engagemang. Dessutom är det en spännande tid på GDM som gör rejäla satsningar inför sin framtida utveckling med fokus på kundernas produktivitet, effektivitet och hållbarhet, säger Fredrik Larsmarker.

Fredrik tillträder tjänsten den 27 februari 2020.

Jens Lundgren, vår nuvarande vice VD och delägare i GDM som förtjänstfullt haft rollen sedan 2017, kommer att fortsätta inom GDM med fokus på förnyelsearbete och digitalisering.

Fler nyheter