Peter Bylundh, Christer Löfgren och Patric Junes bemannar inledningsvis det nya kontoret i Umeå

GDM – Norrlands största privatägda IT-konsultbolag etablerar sig i Umeå och öppnar sitt femte kontor. Förutom huvudkontoret i Sundsvall finns de sedan tidigare representerade i Östersund, Gävle och Stockholm. Med denna satsning vill de växa och bli starkare i Norrland som en ledande rådgivare och leverantör inom IT-infrastruktur.

“Det är med tillförsikt och stor entusiasm som jag tar till mig uppgiften att leda GDMs satsning i Umeå och våra duktiga säljare. Jag är säker på att våra kunder och leverantörspartner kommer få en mycket starkare relation med oss på de orter vi verkar i. Med vår befintliga organisation inom konsulting och drift i ryggen har vi ett fantastisk erbjudande till både nya och befintliga kunder” säger Försäljningschef Peter Bylundh som leder satsningen i Umeå.

Tommy Gustafsson, företagets VD och grundare tycker att de hittat helt rätt laguppställning för satsningen i Umeå och ser fram emot arbetet med att bygga ett IT-partnerskap för hela Norrland.

“För mig känns det såklart inspirerande att vi har förmånen att vara framåtlutade mitt i denna pandemi och jag upplever att vi just nu blir allt bättre på att vara kundernas proaktiva IT-partner. Våra nya kollegor i Umeå kommer in på ett bra sätt och bidrar direkt till bygget av en av Sveriges bästa arbetsplatser, där vi gillar att prestera och leverera bra tjänster förstås, men där vi även bryr oss om varandra och våra kunder på riktigt. Vi gillar att samarbeta och tar i lite extra när det behövs för att GDM ska vara en IT-partner att räkna med även i framtiden” avslutar Tommy.

GDM har flyttat in på den temporära adressen Ridvägen 5 i Umeå i väntan på att de nya kontorslokalerna ska färdigställas.

Fler nyheter