Enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning är GDM ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2022. GDM tar plats på topp fem-listan inom två av fyra kategorier, Användarnära IT tjänster samt Infrastruktur och Drift.

“Jag är mycket glad och tacksam för det fina betyg våra kunder ger oss. Bakom resultatet ligger givetvis massor av engagemang och målmedvetet arbete från alla medarbetare på GDM, i vår gemensamma strävan för att på riktigt vara en kundnära och musikalisk IT-partner till våra kunder. säger Tommy Gustafsson, vd GDM.

Radar Ecosystem Specialists släpper nu rapporten Leverantörskvalitet 2022. Den årliga rapporten mäter kvalitet och värdeskapande i relationen mellan svenska kunder och leverantörer inom IT-området.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

“Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2022 visar att tydlighet i kompetens och erbjudande värderas allt högre och när partnerskap och värde hamnar i fokus så sker det stora förändringar i relationen mellan kund och leverantör. Följsamhet, förståelse och närhet till kund har premierats under 2022, säger Hans Werner, vd Radar.”

GDM har sju gånger tidigare funnits med på Radars topplista över leveranskvalitet, detta år i två kategorier, en kvittering på att de som IT-leverantör är ledande i Sverige på att skapa kundnöjdhet.

“Vi är såklart glada att vara på topplistan men vi är inte nöjda eller färdiga på långa vägar, utan vi siktar ständigt högre och hoppas att det visar sig även i kommande undersökningar.” avslutar Tommy Gustafsson, vd GDM.”

Tommy-Gustafsson-VD-grundare-GDM-Konsult-AB-
Tommy-Gustafsson-VD och grundare GDM Konsult AB

Fler nyheter