Henrik Grön

Henrik Grön, Key Account Manager

Om Henrik:

Henrik Grön, har jobbat i IT-branschen sedan 1994 i olika roller; allt från tekniker till utbildare. Förutom några år som VD har merparten av åren lagts inom området försäljning.

 

Henrik brinner för långa relationer med sina kunder och tycker att det
absolut roligaste som finns är att tillsammans med kunden hitta och ta fram en lösning som innebär lägre kostnad och högre effektivitet.
Som specialist inom GDM:s servertjänster ser Henrik till att lotsa kunderna till rätt lösning oavsett kundens tekniska kompetens, Det är alltid verksamhetens krav och behov som står i centrum menar han.

Infrastruktur och Drift:

Oavsett om du har en egen infrastruktur eller köper allt som molntjänster erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar. GDM har två renodlade datacenter geografiskt placerade i Norrland med både kundägd infrastruktur samt GDM-ägd infrastruktur för drift i olika former av kapacitetstjänster.

 

Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar utifrån kundernas specifika krav och behov, en blandning av alla olika lösningar som finns på marknaden. Flexibiliteten är viktig både ur ett ekonomiskt hänseende och ett verksamhetsperspektiv då du som kund betalar för den kapacitet som används när den används.

 

Våra driftspecialister övervakar miljön, agerar på larm och sköter den dagliga driften och underhåll av servrar, applikationer och kommunikationstjänster. GDM Drift är bemannad 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året.

 

Titta gärna på filmen där Henrik berättar mer om området Serverdrift.

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen. Hör av dig till Henrik Grön så berättar han mer!

Henrik Grön
Key Account Manager

Sundsvall

Tel: 46705726606

henrik.gron@gdm.se Kontakta
Henrik Grön
ISO certifierad GDM 30 årsjubileum logotyp GDM är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige! Nutanix reseller Champion