Trygghetslarm & kameraövervakning

Trygghet dygnet runt årets alla dagar.

Sankt Bernhard – Person och trygghetslarm


Person- och trygghetslarmet för smarta telefoner ökar säkerheten vid riskfyllda situationer, hotfulla lägen och ensamarbete.
Det går direkt till GDMs larmcentral som koordinerar insatserna. Larmet aktiveras med mobilappen Crystal Alarm, som finns för både Android och iPhone, eller med en liten dedikerad larmknapp.

Telefonens positioneringssystem meddelar var du befinner dig. Kommunikation via SMS och mobilt internet samt tidsinställda larm gör användaren trygg om att hjälp är på väg.

Vår tjänst Sankt Bernhard uppfyller branschens krav för yrkesgrupper med riskfyllda arbeten och ger tusentals användare en tryggare vardag.

En av våra kunder som använder Sankt Bernhard kan du läsa om här.

 

 

GDM Hawk Eye – Kameraövervakning

 

 

Kameraövervakning skapar en tryggare arbetsplats för ensamarbetare, minskar skadegörelse och håller obehöriga från arbetsplatsen. Därmed kan väktarronderingar och utryckningar hållas nere.

 

Vår tjänst GDM Hawk Eye möjliggör okulär övervakning 365 dagar om året av vår egen personal. Vi erbjuder allt från traditionell kameraövervakning till avancerade analysfunktioner. Kameraövervakningen integreras på ett effektivt och säkert sätt med övrig IT-infrastruktur. GDPR är en utmaning inom kameraövervakning, vi guidar er rätt.

Vill du veta mer?

Vi välkomnar dig att höra av dig till oss för ytterligare information. Vill du veta mer om vår tjänst Sankt Bernhard kontakta Håkan, gäller det Hawk Eye kontakta Patric.

Håkan Eriksson
Key Account Manager

Sundsvall

Tel: 46703105050

hakan.eriksson@gdm.se Kontakta
Håkan Eriksson
ISO certifierad GDM 30 årsjubileum logotyp GDM är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige! Nutanix reseller Champion